ProSkin gezichtsbehandeling

 

Onze huid veranderd continu, dit kan te maken hebben met verschillende factoren. Tijdens iedere behandeling bij Essenz for Skin worden de best geselecteerde producten van Dermalogica® gebruikt. Zo is de behandeling ten alle tijden volledig afgestemd op jouw huidconditie


Mogelijke onderdelen:

- OBSERV huidanalyse (periodiek)
- FaceMapping® 
- Dubbele reiniging
- Exfolatie (optioneel peeling)
- Extracties
- Epileren wenkbrauwen
- Touch therapie
- Deep treatment
- Dermal layering
- Persoonlijk huidverzorgingsadvies

 

- Meest gekozen - 

ProSkin 60

€62,50

Deze ProSkin behandeling is een uitgebreide 60 minuten durende gezichtsbehandeling waarbij iedere module aan bod komt en jouw huid tot in de puntjes wordt verzorgd.

€78.50

Dé ultieme Dermalogica beleving is de ProSkin 75, uitgebreider wordt het niet. 

Incl. chemische peeling en speciaal masker

ProSkin 45

€46.50

De ProSkin 45 is een goede, doeltreffende touch-up waarbij de focus ligt op het zuiveren of de ontspanning.

ProSkin 75

Dubbele reiniging
Een eerste reiniging verwijdert het hardnekkige vuil van het huidoppervlak. De tweede reiniging is aangepast aan jouw huid(conditie). Na deze dubbele reinigingsmethode is jouw huid intensief gereinigd.

FaceMapping®
Tijdens iedere gezichtsbehandeling wordt er een FaceMapping® gedaan. Een huidanalyse waarbij de huid zone voor zone wordt bekeken om de huidconditie in kaart te brengen. Het doel is om aan de hand van deze analyse samen jouw huid(conditie) te optimaliseren. 

Dubbele reiniging
De eerste reiniging verwijdert het hardnekkige vuil van het huidoppervlak. De tweede reiniging is aangepast aan jouw huid(conditie). Na deze dubbele reinigingsmethode is jouw huid intensief gereinigd en voelt écht schoon aan. 

Exfoliatie
Professionele exfoliatie verwijdert dofmakende dode huidcellen waardoor de huid glad en zacht aanvoelt. Het stimuleert de celvernieuwing en vergroot het opnamevermogen van producten. Optie: professionele peeling voor €8,00 extra 

Extracties
Op een hygiënische manier worden de onzuiverheden verwijdert. Eventueel in combinatie met de vapozone (stoom), hierdoor gaan de poriën goed open staan en wordt het ledigen vergemakkelijkt. 

Touch therapie
Een druktmassage in het gezicht met essentiële oliën. Vermindert stress, werkt afvoerend op afvalstoffen en verbetert de bloedcirculatie. De touch therapie heeft een ontspannende werking op lichaam en geest, maar heeft daarnaast ook een positieve werking op jouw huid. Je kunt kiezen uit een Soothing, Clearing of Revitalizing olie. 

Deep treatment
Intensief serum gecombineerd met een professioneel masker gericht om de huidconditie te optimaliseren.

Dermal layering
Tot slot het hydrateren, verzorgen en beschermen van de huid.

 
 
 
 
 
 
 
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by Essenz for Skin