Introductie

Ben je nieuw bij Essenz for Skin? Bij binnenkomst word je warm ontvangen met een kopje koffie of thee naar keuze. Vervolgens vullen we samen de Consultation Card in. Dit is een lijst met vragen welke betrekking hebben op jouw huid en is van essentieel belang voor een professionele behandeling bij Essenz for Skin. 

De behandeling 

Essenz for Skin besteedt veel aandacht aan de beleving en comfort van onze klanten. Daarom mag je tijdens de behandeling plaats nemen op één van de beste wellnessbanken van Gharieni. Veelal te vinden in de meest luxe
(inter)nationale hotels en spa's, De bank is voorzien van verwarming om het jou zo aangenaam mogelijk te maken! 

Ruim assortiment Dermalogica® 

Ben je na de behandeling enthousiast geworden over de producten van Dermalogica, of is je huidige product (bijna) op? Essenz for Skin heeft de producten voor je klaar staan. Of het nu gaat om het vochtbalans van de huid, het zuiveren, roodheid/irritatie verminderen of (vroegtijdige) veroudering tegen gaan, voor iedere huid is er een geschikt behandelplan. 

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Al aan een Essenz for Skin cadeaubon gedacht? Voor ieder gewenst bedrag of een behandeling naar keuze. Essenz for Skin maakt er een leuk cadeau van. Leuk om te geven én te krijgen!
Wanneer je geen tijd hebt de cadeaubon te komen halen, kan deze ook digitaal verstuurd worden via de mail. 

Vervolg afspraak

Andere mensen zijn benieuwd naar jouw ervaring bij Essenz for Skin, maar ook Esther zelf is benieuwd naar jouw mening en staat open voor verbeteringen. 
Een vervolg afspraak kan uiteraard direct gepland worden aan de balie. Tevens kan er zowel met PIN als contant betaald worden. Ideaal!

Spaarpunten

Voor iedere €10,- die je besteed bij Essenz for Skin ontvangt je een spaarpunt. Deze spaarpunten kunnen vervolgens worden ingezet voor mooie kortingen op een behandeling of product. Spaar je liever even verder? Het kan namelijk zelfs oplopen tot een gratis behandeling!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by Essenz for Skin